Bestyrelsen Hurup Elværk Net A/S

Formand

Butiks indehaver og tidlige revisor

Søren Peter Yde

Tranevej 6

7760 Hurup

Tlf. 40181138 – 97951138

 

Bestyrelses medlemmer:

 

Tidlige afdelingsleder Sparekassen Thy

Kresten Borggaard

Vibevej 4

7760 Hurup

Tlf. 40324815

 

Læge

Hans Aagaard

Lethsvej 7

7755 Bedsted

Tlf. 22910878

 

IT

Ib Munk Thinggaard

Svanevej 19

7760 Hurup

Tlf. 28299040

 

Butiksindehaver

Michael Korsholm

Hammersvej 6, Tingstrup

7700 Thisted

Tlf. 40451138

 

Bestyrelses honorar:

Formand 5.000kr

Bestyrelse 0,00kr

 

Sponsorater:

Hurup Elværk Net A/S giver ingen sponsorater af nogen art.

 

Revisor:

Bestyrelsen og Direktion  har en løbende dialog og opfyldning med firmaets to revisor som er
Statsautoriset revisor RSM i Hurup som laver Årsrapport og Statsautoriset revisor EY i Århus som står for alt indrapportering til Forsynings tilsynet.

 

CMS & design: simsoft

Administrer samtykke til cookies

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi teknologier såsom cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke (at trykke på Godkend Alle) til brugen af disse teknologier, kan vi behandle data såsom browseradfærd eller unikke identifikatorer på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke (at trykke på Afvis)  eller trækker dit samtykke tilbage, kan visse funktioner blive påvirket negativt.

Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.